HEMSTÄD

Att komma hem till ett nystädat hem efter en dag på jobbet är en härlig känsla, att kunna få prioritera de viktigaste sakerna i livet; familj, vänner, hobbys istället för att alltid ha inre stress för att hemmet skall städas. Hos oss på Bästkuststäd får du regelbunden städning i ditt hem samma veckodag och av samma personal.

Är du intresserad av hemstäd kommer vi gärna hem till er för att gå igenom vad ni vill ha hjälp med och hur ofta ni önskar samt en presentation av oss. Besöket är naturligtvis kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Happy young man lifting small preschool child daughter in air sitting on comfortable sofa in modern studio living room. Overjoyed kid girl having fun with handsome father, flying on hands at home.

ALLT INGÅR

Vi skräddarsyr naturligtvis städningen efter era behov och vi hjälper dig med allt du önskar som att ta hand om växter, tvätt & strykning, byta sängkläder, plocka ihop barnens leksaker, fönsterputs etc.
Allt städmaterial ingår så du behöver inte tänka på att ha rengöringsmedel med mera hemma.
Rut-avdrag görs direkt på fakturan vilket innebär 50% av arbetskostnaden. Bästkuststäd ansöker om skattereduktionen till skatteverket när fakturan är betald.
Ansvarsförsäkring samt kollektivavtal finns.
Varmt välkommen att kontakta oss för frågor eller vill boka ett personligt hemstädsbesök.

HÖR AV DIG TILL OSS MED DINA BEHOV!
Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please enter a subject.
Please type your message.