FÖRETAGSSTÄD

Att komma till sin arbetsplats och det är rent och fräscht är nog så viktigt då man vistas mycket tid på sin arbetsplats. Låt Bästkuststäd skapa en trevlig arbetsmiljö för dig och dina kollegor oavsett om ni är det lilla kontoret eller den stora anläggningen så städar vi med hög kvalite och god service

Är ni intresserade av företagsstäd kommer vi gärna ut till er arbetsplats för att gå igenom vad ni behöver hjälp med och en presentation av oss på Bästkuststäd. Besöket är naturligtvis kostnadsfritt och ni förbinder er inte till något.

Woman Janitor Lady Cleaning Desk In Office

SKRÄDDARSYTT

Vi skräddarsyr städningen tillsammans med er och upprättar en arbetsbeskrivning som ligger till grund för offert och förhoppningsvis ett gott samarbete över lång tid.
Justeringar av städet efter era behov och förutsättningar är vardag för oss så självklart anpassar vi oss om eran verksamhet skulle förändras.
Flexibilitet och helhetslösning är två av våra nyckelord.

Vi erbjuder naturligtvis även övriga tjänster såsom, fönsterputs, golvvård, kaffemaskiner, entremattor och vaktmästeri. Ni har även möjlighet att köpa förbrukningsmaterial från oss till förmånliga priser och vi ser då till att ni alltid har pappershanddukar, toalettpapper mm hemma. Detta offereras separat. Det städmaterial och produkter som vi använder oss av i vårt arbete ingår.

Ansvarsförsäkring samt kollektivavtal finns.

Varmt välkommen att kontakta oss för frågor eller för ett personligt besök och offert.

Referenser

"Vi kan vara trygga med att det alltid är rent och snyggt i våra lokaler när vi anlitar Bästkuststäd."

Stenungsunds Energi

Pernilla Dahlqvist

Kund sen 2007

HÖR AV DIG TILL OSS MED DINA BEHOV!
Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please enter a subject.
Please type your message.